Friday, 2 December 2011

Ombak Rindu..

Hai sume !!!!!

walaupun kepenatan sbb baru sahaja sampai ke rumah tapi merajinkan diri menatap laptop kesayangan.. Guys ! sy da tengok ombak rindu. korg bile lagi? hehee. honestly, jalan cerita hampir same dengan dalam novel tapi for sure dalam novel much better. oke jugak la citenye.

mlm nie sangat penat dan mengantuk sungguh. jalan2 shopping mmg memenatkan tp dah namenye perempuan. mmg sukekan mall :)

Guys, do u ever heard any story bout Prof Dr Muhaya Hj Mohamad? beliau adalah seorang doktor pakar mata. baru semalam mengenali beliau dan sy sangat tertarik dengan personaliti beliau. beliau mengatakan bhw mereka yg belajar ilmu perubatan adalah mereka yang belajar ciptaan Allah yang paling tinggi. tapi kalau pelajar perubatan nie masih buta hatinya terhadap kebesaran Allah, dialah manusia yg paling buta sekali di dunia ini wlaupun dia berilmu. kalu awak sume teringin nak mengenali beliau boleh search di youtube yang bertajuk Sejernih Sinar Matamu..

masih ramai lagi insan yang ada didunia ini yang kita boleh jadikan contoh tauladan. semoga anda semua terhibur melihat video tersebut :)

No comments:

Post a Comment